Winkelmanagement
Verhaal

Mei plasticvrij bij Winkelmanagement

In samenwerking met Vlajo hebben de studenten van het tweede jaar Winkelmanagement gewerkt aan een winkelconcept rond duurzame producten. Zeker met de actie 'mei- plasticvrij' in het achterhoofd willen de studenten duurzame alternatieven aanbieden aan de consument. De studenten bieden hun gadgets te koop aan in een pop-up op campus Bloemenhof van EhB en op campus CVO Coovi. Zo kunnen de studenten al hun kennis en ervaring van de afgelopen twee jaar kwijt in het realiseren van hun pop-up. Ze leren in team al doende bij over het effectief opstarten van een eigen winkel en hun eigen sterktes daarin ontdekken. Met wat stress en enkele korte nachten maar vooral met veel fierheid stellen ze hier hun pop-ups voor. Klik ook door op hun facebook accounts...

Maak alvast kennis met de vijf pop-ups...

MemorEco

Hou je het graag ecologisch? Wel bekijk ons product dan even van dichter bij! Ons product is een USB-stick gemaakt van gerecycleerd FSC hout, dit wil zeggen dat wij geen onnodige bomen moeten kappen om een stick te maken! Wat ook heel belangrijk is… Wij personaliseren deze stick voor jou! En daarbij maken wij van de stick een handige sleutelhanger om overal mee naar toe te nemen. Help ons om ook jouw afvalberg een stukje kleiner te maken!

Multidice

Zoek je een multifunctionele en authentieke alles in één... pennenhouder, fotohouder, magneet, ... ? Neem dan een kijkje op de pop-up van Multidice!

Eco-Rush

De aankoop van een duurzaam product maakt je gelukkig. Niet voor even maar voor heel “zijn” leven! Dat is de filosofie van Eco-Rush. Bij aankoop van 1 beker ontvang je gedurende 1 week tal van toprecepten, die je een gezonder lichaam geven. The Eco-Rush beker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is vervaardigd uit kunststof en is BPA vrij.

OneBox

All in one box, One box for all. Weg met milieu vervuilend plastic schoolgerief! Zeg hallo tegen kwalitatief, duurzaam & ecologisch schrijf gerief! Met OneBox willen we ook een einde maken aan de goedkope reclame stylo’s die in massa productie de deur uitgaan en die uiteindelijk overal belanden. Niet alleen de productie is schadelijk voor het milieu maar daar komt nog bij dat er veel mensen hun stylo vaak in hun mond steken en dit terwijl het plastic zeer ongezonde stoffen bevat.

Multi-Rocks

Multi-Rocks is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde ijsblokjes uit graniet. We werken enkel met ‘afval’ van grotere bedrijven zodat we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Het is een milieuvriendelijke oplossing en geeft een leuke persoonlijke touch aan je cocktails en andere dranken.

Interesse in het graduaat Winkelmanagement?

 

Deel dit