Kleuters in een les beweging.
Verhaal

Kleuteronderwijs in een nieuw kleedje

Vanaf volgend academiejaar volg je in de Educatieve Bacheloropleiding Kleuteronderwijs het nieuwe plukprogramma. Je stelt met andere woorden een programma samen, in overleg met de hogeschool en in functie van je profiel. De Erasmushogeschool Brussel is hierin een koploper en biedt als enige in Vlaanderen zo’n programma aan.

In dit vernieuwde programma zal je enkele vakken het hele jaar door hebben. De meeste vakken lopen één semester.Onder meer je stage, wat wij werkplekleren noemen, zal gedurende heel je studie zo goed als vastliggen, dit om organisatorische redenen. De andere vakken neem je op in het semester naar keuze.

Je bepaalt dus zelf de volgorde van je opleiding door te kiezen welke vakken op dat moment het dichtst bij je interesses of noden liggen. Samen met je leerteambegeleider of trajectcoach stel je je programma samen. Op die manier kunnen we je nog persoonlijker opleiden en je begeleiden in je studies.
 
Ben je benieuwd naar de opleiding Kleuteronderwijs en hoe dit programma er voor jou kan uitzien? Kom dan een kijkje nemen op de infodagen van 27 april, 22 juni of 7 september. De docenten staan voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen en voor een leuke babbel.

Deel dit