Musical
Verhaal

Auditietraining Musicalstudenten werpt vruchten af

Lulu Aertgeerts, opleidingshoofd van Musical, liets ons met veel trots weten dat haar investering in auditietraining voor buitenlandse producties zijn vruchten begint af te werpen.  Op 24 en 25 april jl. namen zeven laatstejaarsstudenten deel aan een showcase in Keulen waar Europese hogescholen hun 'graduating students' voorstellen. Hier gaat een zware selectie aan vooraf. Normaal mag men vijf  studenten per school laten deelnemen. KCB mocht met zeven studenten afvaardigen, omdat het niveau zo hoog was.

Een van hen, Jonas Steppe, heeft vorige week het nieuws ontvangen dat hij één van de hoofdrollen binnen heeft gehaald in Tanz der Vampieren, een topproductie die minstens één jaar in Hamburg gaat lopen. 

Lees meer over deze opleiding op de pagina's van het KCB.


 

Laatste productie van dit academiejaar: Tofana

Zin om zelf eens een musical bij te wonden? De laatste productie van dit jaar, Tofana, staat vanaf midden juni 2023 op de planken.

Napels, 1650. Giulia Tofana merkt hoe vrouwen in haar omgeving door mannen mishandeld worden. Hoe meer ze ziet, hoe meer ze de drang voelt om de wereld waarin ze leeft te veranderen. Ze kan niet langer toekijken en beslist om in de voetsporen van haar moeder te treden en zo enkele wanhopige vrouwen in Napels te bevrijden. Echter  brengt ze zichzelf in gevaar. Is Tofana een heldin of een moordenares? Zal ze het leven van vele vrouwen kunnen 
veranderen? Of komen haar praktijken aan het licht?

Met:
Jessica Celmer, Liesl Corremans, Pim De Jonghe, Sepp Hendrix, Daan Keisse, Victor Lammertijn, 
Melia Loi, Eveline Maes, Ian Schelfaut, Jonas Steppe en Ulrieke Storme

Check de speeldata hier.

Musical Tofana
Deel dit