Affiches en opleidingsfolders voor het secundair onderwijs

folders 2020

Wil je jouw leerlingen informeren over de opleidingen van onze hogeschool, maar heb je niet het meest recente materiaal? Dan kun je dit bestelformulier gebruiken om onze folders 2020 aan te vragen. Je kunt meteen alle brochures bestellen, of kiezen per type of per opleiding.

In de de studiewijzer vind je een overzicht van álle opleidingen aan onze hogeschool. In de opleidingsbrochure vind je meer details: over de lesvakken, de beroepen waar een opleiding op voorbereidt, de stage die de student te wachten staat, enzovoort.

Wil je nadien op de hoogte blijven als een opleiding iets organiseert specifiek gericht op studiekeuzebegeleiding, dan kun je dat hieronder ook aangeven. We sturen je dan een mail om je van een initiatief op de hoogte te brengen. Je kunt je uiteraard te allen tijde weer uitschrijven.

Vul onderstaand formulier in, en we gaan aan de slag om het gevraagde op de post te doen.

Ik wil graag het volgende ontvangen:
Ik wil een brochure van deze professionele bachelor(s) ontvangen:
Ik wil een brochure van deze kunstopleiding(en) ontvangen:
Ik wil een brochure van deze graduaatsopleiding(en) ontvangen:
Ik word graag op de hoogte gehouden van initiatieven in het kader van studiekeuze.
Meer nog, contacteer mij per mail want ik wil graag écht samenwerken. Bijvoorbeeld een infosessie in mijn school, of een bezoek aan Brussel, Diest of Leuven.