Affiches en opleidingsfolders voor het secundair onderwijs

Wil je jouw leerlingen informeren over de opleidingen van onze hogeschool, maar heb je niet het meest recente materiaal? Dan kun je dit bestelformulier gebruiken om onze folders 2022 aan te vragen. Je kunt meteen alle brochures bestellen, of kiezen per opleiding.

In de de studiewijzer vind je een overzicht van álle opleidingen aan onze hogeschool. In de opleidingsbrochure vind je meer details: over de lesvakken, de beroepen waar een opleiding op voorbereidt, de stage die de student te wachten staat, enzovoort.

Vul onderstaand formulier in, en we gaan voor je aan de slag!

Ben je een scholier of toekomstig student? Gebruik dan aub dit formulier! Bedankt!

folders
Ik wil graag het volgende ontvangen:
Ik wil één brochure van de aangekruiste professionele bachelor(s) ontvangen:
Ik wil één brochure van de aangekruiste kunstopleiding(en) ontvangen:
Ik wil één brochure van de aangekruiste graduaatsopleiding(en) ontvangen:
Ik word graag op de hoogte gehouden van initiatieven in het kader van studiekeuze.
Meer nog, contacteer mij per mail want ik wil graag écht samenwerken. Bijvoorbeeld een infosessie in mijn school, of een bezoek aan Brussel, Diest of Leuven.