Projectsubsidie

Wil je zelf een activiteit organiseren voor je medestudenten?

Stuvo EhB kan je helpen via onze projectsubsidies! Vul het online aanvraagformulier in en wij laten je zo snel mogelijk iets weten! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via stuvo@ehb.be!

Waarvoor kan je een projectsubsidie aanvragen?

• Projecten van sportieve, culturele, sociale, maatschappelijke of ecologische aard
  • Niet winstgevende activiteiten
  • Niet onderwijsgebonden activiteiten
  • Projecten die open staan voor een relevant aantal studenten
  • Projecten georganiseerd tijdens het lopende academiejaar (evenement moet plaatsvinden voor 30 juni 2019)

Enkele belangrijke weetjes

• Je aanvraag voor een projectsubsidie moet je minimum 1 maand op voorhand doen (idem voor RITCS café). Alle evenementen moeten doorgaan voor 30 juni 2019.
  • Het toegekende bedrag mag uitsluitend besteed worden aan het project dat verbonden is aan de subsidie.

Vraag nu je projectsubsidie aan!

Ik vraag een subsidie aan voor de organisatie van een (meerdere antwoordopties):
Re-order Omschrijving communicatiekanaal Verspreiding Timing Weight Operations
more items