Voordelen voor EhB-alumni

Als alumnus van de Erasmushogeschool Brussel geniet je enkele toffe voordelen. Hieronder staan ze op een rijtje.

Gebruik maken van de EhB-bibliotheken

Als alumnus van de EhB kun je zonder problemen onze bibliotheken bezoeken. Vraag ter plaatse naar de uitleenvoorwaarden. 


SANOMA MAGAZINES BELGIUM geeft alumni 20% korting

WAT?

Als alumnus van de EhB heb je recht op 20% korting op een jaarabonnement van uitgever Sanoma Magazines Belgium. 
Sanoma Magazines is Belgisch marktleider op het vlak van tv/nieuwsmagazines (HUMO , TéléMoustique, ...), vrouwenweekbladen (Flair, Libelle, Femmes d'Aujourd'hui, ...), en glossy bladen (Feeling, Gaël, Marie Claire).

HOE?

Bestel via deze link je abonnement met korting: www.magstore.be/mijnvoordeel. Bij de check-out vermeld je Erasmushogeschool Brussel.


LANNOO webshop geeft alumni 15% korting

WAT?

De Uitgeverij Lannoo Groep is een toonaangevende speler op de Belgische en Nederlandse boekenmarkt. Jaarlijks verschijnen honderden titels in uiteenlopende genres: eten & drinken, reizen, kunst, kind & jeugd, lifestyle, fictie, mens & maatschappij, religie & spiritualiteit, geschiedenis, gezondheid, tuin & natuur, economie & management, …

LannooShop.be (de webshop van Uitgeverij Lannoo Groep) schenkt alle studenten/personeel/alumni 15% korting op al hun aankopen in deze webshop. 
Deze korting is geldig op alle titels maar enkel via deze webshop en dus niet in de reguliere boekhandel.

Enkel wanneer u gebruik maakt van onderstaande gele knop (niet wanneer u rechtstreeks naar de shop surft, want dan wordt u niet herkend) kunt u uw korting verzilveren. De korting wordt verrekend nadat u de boeken hebt toegevoegd aan uw winkelmandje.

LannooShop.be verzendt je order in België voor slechts 2,50 euro per zending, ongeacht het aantal boeken of het gewicht. 
De boeken worden per post afgeleverd op het adres van uw keuze. De leveringstermijn bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

HOE?
Betalen doe je online en uiterst veilig op basis van: MasterCard, Visa, Bancontact en de pay-buttons van KBC, ING en Dexia. Daarnaast kan je ook kiezen voor een eenvoudige overschrijving.

Start met winkelen in de LANNOO webshop.


ROULARTA MAGAZINES geeft kortingen op abonnementen

WAT?

Als alumnus van de EhB krijg je korting op een selectie van de magazines uitgegeven door Roularta.  Het gaat om Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Bodytalk, grande, Ik ga bouwen/renoveren, Royals en Nest.

HOE?

Via deze webpagina van Roularta kun je het abonnement bestellen.


MY CULTURE: kortingen bij Music Hall

WAT?

Als alumnus kan je voor jezelf en je gezin met zeer interessante kortingen tickets bestellen voor evenementen van Music Hall in de Stadschouwburg Antwerpen, ZuiderkroonAntwerpen, het Capitole Gent en Vorst Nationaal.  Het gaat hierbij uiteraard enkel om producties van Music Hall. Je kunt je eveneens abonneren op de nieuwsbrief van My Culture, om op de hoogte te blijven van speciale acties. 

HOE?

Registreer je op www.my-culture.be om toegang te krijgen. In het veld 'bedrijfsnaam' moet je Erasmushogeschool Brussel ingeven. Enkel zo wordt je aanvraag goedgekeurd. na goedkeuring krijg je dan je persoonlijke code toegestuurd. Die moet je telkens bij een bestelling gebruiken.


ERASMUSHOGESCHOOL BRUSSEL

WAT?

Als alumnus van de EhB  kan je in onze eigen studentenrestaurants genieten van de maaltijden, broodjes en andere lekkernijen aan studententarief.


CINEMA RITCS

WAT?

Met ongeveer zestig vertoningen per jaar, vakkundig ingeleid door filmmakers, cinefielen of andere voorname gasten is Cinema Ritcs de place-to-be voor wie onze passie voor het witte doek deelt. De meeste voorstellingen starten om 19u en maandag is een vaste waarde. Een ticketje kost 4€, maar slechts 2€ met CJP-kaart, studentenkaart of verklaring dat je alumnus bent van de Erasmushogeschool Brussel (bewijs van inloggegevens kan gevraagd worden). Voordelige meerbeurtenkaarten zijn verkrijgbaar in het infopunt van het Rits Café, van ma tot do van 17 tot 19u.

Voor meer informatie en de programmatie kan je terecht op de Facebookpagina van Cinema RITCS


 VRIJE UNIVERSITEIT BRUSSEL

WAT?

Als alumnus van de EhB laat onze associatiepartner de Vrije Universiteit Brussel, je genieten van een aantal voordelen op en rond de campus:

Je geniet van het studententarief in het freeflow restaurant van de universiteit. Met de pas kan je ook tegen voordeeltarief registreren in de bibliotheek, zodat je de gebruiks- en uitleenfaciliteiten van de universitaire bibliotheek verder kan gebruiken.

UPV-aanbod

Dankzij de samenwerking met het UPV-aanbod zijn er nog andere interessante evenementen waaraan je kan deelnemen. Wanneer je deelneemt aan activiteiten georganiseerd in samenwerking met UPV, kan je genieten van een prijsvermindering. Dit is meestal 5 euro verschil, bij grote bedragen 10 euro. Het lidmaatschap biedt trouwens nog andere voordelen. U krijgt toegang tot cursussen in samenwerking met her- en bijscholing.

OSB

Ook het aanbod van OSB, de Oud-Studentenbond (VUB), staat open voor alumni van EhB.  Om u in te schrijven (en de prijs te kennen) check www.osb.be of contacteer info@osb.be
Je geniet van een verlaagde deelnameprijs aan korte postacademische en professionele vorming, via het Instituut voor Post-academisch Vorming van de Vrije Universiteit Brussel en de Oudstudentenbond.
Je krijgt 15% korting op alle uitgaven van VUBPress, indien je boeken bestelt via de website www.vubpress.be.
Je kunt aan studentenprijs deelnemen aan de activiteiten van het UPV (Uitstraling Permanente Vorming.


De EhB is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de voordelen die wij namens commerciële partners mogen aanbieden.