Onze workshops en video's

Vul je lessenpakket aan dankzij onze workshops. Je zal snel merken dat we voor heel wat vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben.

Waarom we dit doen? In de eerste plaats, omdat we jongeren uit de derde graad willen laten kennismaken met hogeschoolopleidingen. De workshops geven een eerste inkijk in het leven van een student en zorgen ervoor dat de jongeren later een juiste studiekeuze kunnen maken. Tegelijk verrijken de workshops het curriculum van het vijfde en zesde jaar en sluiten ze vaak perfect aan bij het lesprogramma, of ze maken net een verrassende zijsprong.

Workshops voor leerlingen én voor jou

Digital

We hebben ons aanbod op het gebeid van IT en technologie gebundeld in een uitgebreide folder (PDF), waarin je snel een overzicht krijgt van inhoud, aanpak en doelgroep. Makkelijk af te drukken en te delen in de leraarskamer!

Klik hier voor het overzicht Digital.

Health & Science

We hebben ons aanbod op het gebeid van onze gezondheidsopleidingen gebundeld in een uitgebreide folder (PDF), waarin je snel een overzicht krijgt van inhoud, aanpak en doelgroep. Makkelijk af te drukken en te delen in de leraarskamer!

Klik hier voor het overzicht Health & Science
workshops Digital en Health & Science

Video's kant en klaar voor in de klas

Voor de wetenschapsdag van 2020 maakten we korte video's van tal van experimenten voor jongeren. Bekijk ze hieronder, er is er vast een bij die voor een toffe les in aanmerking komt.

Over wiskunde, boringen
en fluiten

XBox Solo

sound