Onze workshops en video's

studenten LTA

Vul je lessenpakket aan dankzij onze workshops. Je zal snel merken dat we voor heel wat vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben.

Waarom we dit doen? In de eerste plaats, omdat we jongeren uit de derde graad willen laten kennismaken met hogeschoolopleidingen. De workshops geven een eerste inkijk in het leven van een student en zorgen ervoor dat de jongeren later een juiste studiekeuze kunnen maken. Tegelijk verrijken de workshops het curriculum van het vijfde en zesde jaar en sluiten ze vaak perfect aan bij het lesprogramma, of ze maken net een verrassende zijsprong.

Klik op de titel van de workshop voor meer informatie.

Workshops voor leerlingen

Onderwijs & Pedagogie

Koninklijk Conservatorium Brussel

RITCS

Wtnschp.be - multidisciplinaire projecten

Video's kant en klaar voor in de klas

Voor de wetenschapsdag van 2020 maakten we korte video's van tal van experimenten voor jongeren. Bekijk ze hier, er is er vast een bij die voor een toffe les in aanmerking komt.