Motion Capturing

Met diverse toepassingen kunnen wij jou helpen met bewegingsregistratie. Geef leven aan je creaties met onze motion capturing technologie! Met onder andere twee Xsens suits, die een industry standard zijn, en een Rokoko suit bieden wij een uitgebreid assortiment om je te helpen bij het vastleggen van realistische bewegingen. Zo kun je bijvoorbeeld via Unreal Engine of Blender meeslepende ervaringen creëren.

Of je nu een filmmaker bent die op zoek is naar levensechte animaties, een game-ontwikkelaar die realisme wil toevoegen aan je personages, of een performer die zijn bewegingen wil vastleggen voor artistieke doeleinden, ons medialab heeft de tools die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.

Met onze motion capturing technologieën en deskundige begeleiding, kun je moeiteloos complexe bewegingen vastleggen, aanpassen en integreren in je projecten. Stap binnen, trek de Xsens suits en Rokoko pakken aan of gebruik de hand tracking controllers en ontdek de mogelijkheden van motion capturing in ons medialab!

Voorbeeldfilmpjes