Lunch Talks @medialab.brussels

Kom je honger (naar kennis) stillen tijdens de Lunch Talks!

Lunch Talks Sponsors

Tijdens het academiejaar 2019-2020 organiseren het Departement Design & Technologie, medialab.brussel en het kenniscentrum AI 6 inspirerende Lunch Talks voor studenten, docenten, vakmensen en professionals met een passie voor digitale technologie. De bedoeling van deze Lunch Talks is het werkveld, onderzoek en studenten samenbrengen in een gezellige informele setting in het medialab.brussels. En natuurlijk ook de honger (naar kennis) stillen tijdens de lunch. Wij zorgen voor de talks en de boterhammen!

De Lunch Talks gaan door op elke 2e dinsdag van de maand met uitzondering van vakantie- en examenperiode in het medialab.brussels. Tijdens elke sessie geven we van 12u30 tot 13u30 het podium aan 2 sprekers (30 minuten) die iets interessants te vertellen hebben over de wondere wereld van digitale technologie. Dit kunnen onderzoekers, studenten, professionals, docenten, … zijn met hun eigen kijk op de toekomst.

Wanneer gaan de Lunch Talks door?

Waar gaan de Lunch Talks door?

De Lunch Talks gaan altijd door in het medialab.brussels van 12u30 tot 13u30. Als je ook je honger wil stillen met een heerlijke boterham. Dan is het verplicht om je op voorhand in te schrijven en je boterham te reserveren. Dat doe je door het formulier hieronder in te vullen.

Wie komt er spreken?

Elke Lunch Talk staat in het teken van een bepaald thema. De eerste Lunch Talk zal zo in het teken staan van Artificial Intelligence met Wouter Baetens (Ariniti) en Catherine Middag (Kenniscentrum AI EhB)

Heb je zelf een suggestie als thema, ken je een goede spreker of wil je zelf iets komen vertellen? Stuur dan een mail naar catherine.middag@ehb.be

Reserveer hier je boterham