Flexibel traject Multimedia & Creatieve Technologie

In onze flexibele trajecten staat coaching centraal

Deeltijds studeren

Bij Erasmushogeschool Brussel geloven we sterk in flexibel studeren, in harmonie met je levensstijl en ambities. Afhankelijk van jouw mogelijkheden stellen we samen een individueel studieprogramma op.

Of je nu je vaardigheden wilt versterken, een (extra) diploma wilt behalen, of simpelweg je kennis in een specifiek veld wilt verdiepen, we hebben een breed scala aan flexibele leertrajecten die je helpen je doelen te realiseren. Ontdek onze standaard werktrajecten, op maat gemaakte paden en afstandsonderwijsmogelijkheden.

De opleiding Multimedia & Creatieve Technologie heeft een standaard werktraject, gespreid over 5 jaar. Maar je kunt de opleiding ook volledig op maat volgen. We bekijken samen hoeveel tijd je aan je studie kan besteden en bepalen op basis hiervan voor hoeveel studiepunten jij je inschrijft.

Diploma terwijl je werkt

Al aan het werk, maar wil je toch nog een diploma aan je cv toevoegen? Wij bieden een aangepast 5-jarig traject aan dat harmonieus samenvalt met je deeltijdse job. Of samen werken we een studieprogramma uit dat past bij jouw beschikbare tijd. Heb je al een diploma hoger onderwijs? Dan kom je in aanmerking voor vrijstellingen waardoor je misschien nog sneller het bijkomend diploma kan behalen. Of wil je gewoon bijleren en enkel de vakken opnemen die jouw interesseren? Ook dat kan!

À La Carte: jouw traject, jouw keuze

Bij Erasmushogeschool Brussel waarderen we je unieke leerbehoeften en interesses. Ons 'à la carte' traject biedt je de vrijheid om alleen die vakken te kiezen die jou fascineren. Vergeet de druk van diploma's en vrijstellingen: hier draait alles om het kiezen van je eigen leerroute, op jouw eigen tempo en volgens jouw eigen interesses. Je verwerft bij het slagen van de gekozen vakken een microdegree of een creditbewijs.

Leren op afstand

Of je nu in het buitenland verblijft of gewoon de flexibiliteit van online leren prefereert, onze afstandsonderwijsmogelijkheden brengen de klas tot bij jou. Het volledige programma kan je volgen op je eigen ritme, met wekelijkse feedbackmomenten op vrijdag via videogesprekken of chat. Zo blijf je steeds op de hoogte van je vooruitgang en bouw je voort op wat je hebt geleerd.

Multimedia & Creatieve Technologie

Veel keuzemodules zijn ook op afstand te volgen

De bacheloropleiding Multimedia & Creatieve Technologie is een praktijkgerichte opleiding waar je aan de slag gaat met het maken van apps, websites, virtual reality-games, motion graphics en interactieve projecties. Met behulp van de nieuwste technologieën ga je op zoek naar de perfecte balans tussen design en development.

Je stelt volledig zelf je specialisatietraject samen uit tientallen keuzevakken verspreid over 4 categorieën: Web & App, Extended Reality, Motion en Emerging Technologies. De volledige opleiding en een groot aanbod van keuzemodules wordt aangeboden in een flexibel traject. Door middel van "flipping the classroom" kun je de leerstof vooraf zelfstandig en op eigen tempo voorbereiden. Op vrijdag zijn er contactmomenten voorzien waarbij je gecoacht wordt: je krijgt er feedback, je kunt er vragen stellen en over de leerstof discussiëren met de docent en klasgenoten. Dit kan zowel online als op de campus. Ook tijdens de week kun je de docenten via chat bereiken.

Bekijk alle vakken

Inschrijven

Overtuigd? Top! Op deze pagina kan je van start met je inschrijving. Je vindt er alle belangrijke info terug: wat moet je in orde brengen, hoeveel kost studeren, wat met je leerkrediet, toelatingsvoorwaarden, financiële steun enz. Je kan je inschrijving volledig digitaal afronden.

Schrijf je nu in

Wil je hulp bij je inschrijving? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Gwendolyn Vander Putten.