Musical 'Nine' - van 5 tot 14 december

flyer nine
Event
Data
,
20:00
Waar?
Nijverheidskaai 170, Anderlecht
Toegangsprijs
Reservatiekost €3
Speeldata 5, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 14 december 2019 om 20u00, 8 december 2019 om 14u30

'Nine’ is een romantische fantasie, een schildering van een creatief gedachteproces over gebrek aan inspiratie. Een duel tussen jeugdige naïviteit en wijsheid op leeftijd. De wereld van Fellini, het alter ego, de wereld van Contini. Venetië.

De gevierde filmregisseur Guido Contini nadert de veertig. Hij vecht tegen een midlife crisis en een writer’s block. In een poging een nieuw filmscript te maken, vlucht hij in zijn verbeelding, zijn verleden, zijn stemmen in zijn hoofd. Het zijn de stemmen van de vrouwen in zijn leven, de vrouwen die Guido heeft liefgehad, de muzes van zijn inspiratie … Maestro Contini, nu even vastgelopen als zijn huwelijk.

In een poging om wat rust te vinden en zijn huwelijk met Luisa Del Forno te redden, gaan ze naar een spa in Venetië waar hij wordt opgejaagd door de pers met opdringerige vragen, zijn fans, de Lady of the Spa, zijn maîtresse Carla Albanese als ongenode gaste, zijn producente Liliane La Fleur die wil dat hij een musical maakt, recensente Stéphanie Necrophorus en filmster Claudia Nardi, muze van zijn grootste successen. Maar hij wordt vooral lastiggevallen door zichzelf.

Guido verzinkt in rêverieën over zijn kinderjaren en alle vrouwen in zijn leven.  Zijn fantasie wordt zijn realiteit in visioenen met zijn moeder die hij op jonge leeftijd verloren heeft, met de hoer Saraghina die ooit voor hem danste op een strand en hem over de liefde leerde, met de paters en de nonnen en de trauma’s van de katholieke kostschool Sint Sebastian.

Hij maakt uiteindelijk zijn script…. En al die tijd kijkt zijn vrouw Luisa.  Haar liefde verteert door angst voor haar man en een steeds groter wordende ontzetting over hun leven … voortvluchtige harten.

Actie! Cut!

  • Guido Contini: Bjarne Verschueren en Lander Van Nuffelen
  • Luisa Contini Del Forno: Lyssa Tejero
  • Carla Albanese: Kato Aerts
  • Liliane La Fleur: Marie-Maxence De Rouck
  • Stephanie Necrophorus: Janis Vercaempst
  • Guido’s moeder: Maud Hanssens
  • Lady of the Spa: Romy Cleophas
  • Claudia Nardi: Tessy Torfs
  • Saraghina: Lize Verhille

 

Meer info:

facebook of hier 

Deel dit