10-daagse Transmedia Summer School

Transmedia Summerschool
Event
Data
,
10:00
tot
18:00
Waar?
Campus Kaai, Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht
Toegangsprijs
Gratis

Samen een spaceship-planetoïde creëren. Iets voor jou?

Space, 2058. 100 jaar na de futuristische Expo '58 met sputnik en atomium moet Brussel naar een voorbijzoevende asteroïde migreren met alles wat haar lief is. Aan jou om deel uit te maken van het team dat hiervoor een live prototype moet ontwikkelen deze zomer. 

Onder leiding van professionelen en internationale artiesten, filosofen en wetenschappers ga je gedurende 10 dagen aan de slag met de nieuwste technologieën: video-mapping, 3D-modeling, 3D-painting, VJ-ing, mediafootage, coderen, motion capturing, Virtual Reality,... Samen creëren we een spaceship-planetoïde en tonen onze verbeelding aan het publiek op zaterdag 1 september. We zijn op zoek naar jongeren die de uitdaging willen aangaan om deze ervaring te verbeelden als een live interaction experience on stage.

De Summerschool gaat door van 23 augustus tot en met 1 september 2018.

Doelgroep

Zit je in het 5de of 6de middelbaar, of heb je het middelbaar net verlaten? Creatief aangelegd? Zin in de cross-over tussen technologie en theater? 10 dagen vrij eind augustus? Aarzel niet en doe mee!

Wil je inschrijven?

Stuur ons een mail met je gegevens: naam, telefoonnummer, adres, leeftijd, opleiding, eventueel korte motivatie: transmedia.summerschool@gmail.com

Heb je INTERESSE, maar nog niet zeker van deelname? Laat het ons zeker weten! transmedia.summerschool@gmail.com

OPGELET: maximum 15 deelnemers - VOL = VOL

Deadline inschrijvingen: 1 augustus

Deel dit