De 'Wij steunen elkaar'-actie kreeg al heel wat suggesties

wij steunen elkaar

Ben je student bij EhB en heb je jouw idee nog niet met ons gedeeld? Neen? Niet erg, het is nog steeds mogelijk. Deel het nog voor 31 maart en maak kans op een leuke prijs! 

We kregen ondertussen al vele antwoorden in verband met onze postkaartactie. Deze heeft als doel om het welzijn van onze studenten tijdens deze moeilijke periode te bevorderen. Maar het kan natuurlijk nog altijd beter! Hoe meer inzendingen jullie, de studenten, ons bezorgen, hoe meer inspiratie wij hebben. En dus ook hoe meer acties we kunnen uitvoeren.  

Om een beter beeld te geven, krijgen jullie een sneak peek. De meest voorkomende thema’s momenteel zijn: Activiteiten met medestudenten in bubbels, muziek & online events. Ook kookactiviteiten zijn zeer populair. We hebben momenteel al een aantal keer samen gezeten met STUVO om verschillende concepten te bespreken. Onlangs zijn wij van start gegaan om één van de vele inzendingen tot een leuke activiteit om te vormen. Daarover later meer.  

Daarom nog steeds deze oproep aan onze studenten. Stuur zo veel mogelijk ideeën voor 31 maart via deze paginaLaat je gaan, doe zot, wees creatief. Er bestaan geen slechte ideeën. Vaak is het meest absurde, het beste. Vergeet niet dat de 3 leukste ideeën kans maken op een koptelefoon, foodbox of een Ikeabon. 

Steun elkaar!

Ook konden onze studenten een kaartje opsturen naar een medestudent(e) waar hij of zij laat weten dat er aan haar of hem gedacht wordt. Als je dit als student nog niet gedaan hebt, waar wacht je dan nog op? Iedereen krijgt toch graag al eens een compliment. Zéker van een vriend of vriendin! 

Tot slot is er ook voor ieder nog wat positief nieuws. Zoals velen van jullie onlangs vernamen, is er méér dan ooit perspectief. Er mag buiten met 10 afgesproken worden, er zijn veel vaccins onderweg en ook voor de studenten is er goed nieuws. Zij zullen binnenkort weer vaker naar onze campussen mogen komen. En wat is er leuker dan na een dag les, samen met je medestudenten eindelijk weer op restaurant of café te kunnen gaan. Dit zal normaal gezien mogen vanaf 1 mei, en als we ons allemaal aan de regels houden komt dit zeker in orde. Stay safe!