Aanvraag evenement RITCS café

Het RITCS café is een plek in het hartje van Brussel, met evenementen voor en door studenten. Comedy nights, debatten, karaoke en concerten, maar ook als gewoon café en ontmoetingsplek voor studenten en Brusselaars. Wil jij graag zelf een activiteit of evenement organiseren in het café? We verwelkomen je met plezier! We helpen je ook graag bij de praktische en eventueel financiële organisatie van dit evenement. 

Lees eerst even onze richtlijnen en aandachtspunten door, nadien kan je de aanvraag indienen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze verder uit te werken. 

RITCS café richtlijnen 

In het RITCS café zijn er verschillende evenementen mogelijk. Zowel sportief, cultureel, sociaal, maatschappelijk of van ecologische aard. Belangrijk is vooral dat deze openstaan voor een relevant aantal studenten over de hele Erasmushogeschool Brussel. 

Activiteiten die een persoonlijke financiële winst opleveren en grote fuiven of raves zijn helaas niet mogelijk. Daarnaast willen en moeten we ook onze buren respecteren. Daarom moeten evenementen met risico op geluidsoverlast voor 22:00 uur eindigen, uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk. 

Plan je graag een dansfeest, met of zonder DJ's, dan check je best even onze partychecker om na te gaan of je feestje bij ons kan worden georganiseerd. 

Enkele belangrijke aandachtspunten 

  • vraag je evenement op tijd aan: dien je aanvraag minstens 6 weken voor je gewenste datum in 
  • respecteer de openingsuren: maandag tem donderdag, 19:00 - 01:00 uur met uitzonderingen overdag. Evenementen die hierbuiten vallen kunnen niet worden georganiseerd. 
  • Het RITCS café is enkel geopend tijdens het academiejaar, met uitzondering van de vakanties en feestdagen 

Financiële steun 

Voor een evenement kunnen de kosten soms hoog oplopen. Als EhB-student heb je gelukkig de mogelijkheid om een projectsubsidie aan te vragen bij STUVO. Wij bekijken dan of (een deel van) de kosten gesponsord kunnen worden. Na het indienen van je aanvraag bekijken we of je hiervoor in aanmerking komt en helpen we je graag verder! 

Lets get in touch! 

Zijn er bepaalde zaken niet duidelijk, wil je even overleggen of je project alvast even aftoetsen? Neem dan zeker contact op met onze coördinator Alexia Dhertoge via cultuur@ehb.be

 

Dien hier je aanvraag in voor je evenement:

Mijn evenement is van volgende aard:
Ik wens een fotograaf voor dit evenement
Ik wens een projectsubsidie voor dit evenement
Re-order Omschrijving communicatiekanaal Verspreiding Timing Gewicht Operations
more items
Re-order Kostenraming Gewicht Operations
more items