Ik wil mij kandidaat stellen voor de Raad van Toezicht

Ben jij geïnteresseerd om studentenvertegenwoordiger (= stuver) te worden binnen de Raad van Toezicht? Top, op deze pagina kan je meer info terugvinden over de werking. 

Elk academiejaar komt de Raad van Toezicht minstens drie keer samen om te vergaderen. Het is het hoogste orgaan van de hogeschool en houdt toezicht op het vervullen van de missie van de hogeschool. In deze raad worden de missie, de strategische doelstellingen, het strategisch meerjarenplan en de begroting goedgekeurd. 

Deze raad bestaat uit twee verkozen studenten (van verschillend gender) en aantal personeelsleden. Deze studenten zitten ook automatisch in de Algemene Studentenraad waar zijn informatie terugkoppelen over de behandelde dossiers van de Raad van Toezicht. 

Wil jij graag beleidsmatig invloed uitoefenen binnen je hogeschool en denk je graag mee na over het verbeteren van onze hogeschool? Aarzel dan niet en stel je kandidaat voor de Raad van Toezicht! 

  • Raad van Toezicht : nieuwe verkiezingen in 2025

Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje van Hannelore Burssens, studente GDT die vorig jaar stuver was binnen de Raad van Toezicht. 

Zit je nog met vragen? Stuur gerust een mailtje naar de studentencoach! Zij ondersteunt alle studentenvertegenwoordigers.