Multec Blog Toekomstmogelijkheden

• Wat kan je met een Multec-diploma zoal doen? Op deze vraag zoeken studenten een antwoord in de reeks Multec@Work. De vijfde halte was PreviewLabs in Wetteren.

• Wat kan je met een Multec-diploma zoal doen? Op deze vraag zoeken studenten een antwoord in de reeks Multec@Work. De vierde halte was iCapps te Antwerpen.

• Wat kan je met een Multec-diploma zoal doen? Op deze vraag zoeken studenten een antwoord in de reeks Multec@Work. De derde halte was CHILI Publish te Aalst.

• In de reeks Multec@Work gaan studenten op zoek naar een antwoord op de vraag “Wat kan je met een Multec-diploma zoal doen?”. De tweede halte van Multec@Work was Beyond.io te Antwerpen.

• Multec@Komma Board
    In de reeks Multec@Work probeert een groep Multec studenten een concreet antwoord te vinden op de vraag ‘“Wat kan je met een Multec-diploma zoal doen?” David en Steven van Komma Board bijten de spits af.