U bent hier

Studiekeuze

Ben jij een van de vele studenten die nog geen definitieve studiekeuze heeft gemaakt? Dat kan natuurlijk, misschien heb je nog twijfels over de opleiding of de hogeschool of ben je van plan om een heel andere weg in te slaan. 

Best begrijpelijk dat je er nog eens een nachtje over slaapt, want de keuze om verder te studeren heeft een grote impact op het verdere verloop van je leven.

Surf daarom eens verder in het aanbod van onze hogeschool. Het is bijzonder divers en er zit misschien wel iets bij dat echt bij jou past. Onze enthousiaste en toegankelijke docenten staan klaar om je te begeleiden bij je studie. Je krijgt het beste onderwijs en uiteraard ook interessante praktijkervaringen en stages. Zo krijgt je cv de nodige glans en ben je klaar voor je eerste sollicitatie.

In afwachting van dat diploma, willen we je op weg helpen met een aantal uitspraken van inspirerende rolmodellen. Over het nemen van beslissingen en de risico's daarbij, over geloven in jezelf - kortom over het schrijven van jouw verhaal... 

Wij wensen jou veel succes en hopen je in de komende dagen op onze campussen te ontmoeten. Het enige wat je in de gaten moet houden is de start van de lessen op 25 september...