Vacatures EhB Digital

Zin om les te geven op de Erasmushogeschool Brussel?

We zijn op de Erasmushogeschool op zoek naar de meest gedreven en geëngageerde docenten ter wereld om onze campussen in Brussel te vervoegen. Zo ook het digitale departement die dit jaar, gezien een ongekende voorziene uitbreiding, aardig wat gemotiveerde experts zoekt.

Development

Kotlin

Je bent laaiend enthousiast over Kotlin en je vindt het een geweldige keuze om hiermee multimedia-experts op te leiden? Je bent gecharmeerd door de beknopte syntax, de toegankelijkheid en talrijke toepassingsmogelijkheden? Je wordt warm van de gedachte om de programmeerskills van onze 2de en/of 3de-jaarsstudenten op het volgende niveau te brengen.

Dan hebben we een ferme uitdaging voor je: in drie semesters leer je hen alles over objectgeörienteerd programmeren, design patterns, GIT Flow, UML, TDD, … Daarnaast begeleid of coördineer je het afstudeerstuk van onze studenten: hun Final Work. Vacature ook gedeeltelijk op te nemen.

Solliciteer nu

C++

Ben jij een hands-on C++ programmeur? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig IT-talent? Dan ben jij de geknipte (praktijk)lector voor deze vacature:

Je bent verantwoordelijk voor de hoor- en werkcolleges van het opleidingsonderdeel Programming I in de graduaatsopleiding Internet of Things. Dit opleidingsonderdeel behandelt de basisprincipes van het begrijpen, analyseren en oplossen van problemen. Er wordt bovendien een brede basis gelegd voor de kennis van de programmeertaal C++ en het gestructureerd en procedureel programmeren in deze taal. De verschillende datatypes en de syntax van C++ expressies, statements en controlestructuren worden behandeld.

Solliciteer nu

Java

Je bent verantwoordelijk voor de hoor- en werkcolleges van de opleidingsonderdelen Java Fundamentals en Java Advanced in de graduaatsopleiding Programmeren.

Java Fundamentals behandelt de basisprincipes van het begrijpen, analyseren en oplossen van problemen. De fundamenten van programmeren worden aangeleerd. Bovendien wordt een brede basis gelegd voor de kennis van de programmeertaal Java en het gestructureerd en procedureel programmeren in deze taal.

In Java Advanced wordt voortgebouwd op de programmeerkennis opgedaan in Java Fundamentals. Er wordt overgeschakeld naar het objectgeoriënteerd programmeren.

Solliciteer nu

.NET

Is .NET volledig jouw ding? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig IT-talent? Dan ben jij de geknipte (praktijk)lector voor deze vacature:

Je bent verantwoordelijk voor de hoor- en werkcolleges van de opleidingsonderdelen Trends III en .NET Frameworks in de graduaatsopleiding Programmeren. Hier wordt er verder gebouwd op de bestaande kennis van .Net en de bestaande applicatieframeworks.

Verder ondersteun je de studenten tijdens projectwerk.

Solliciteer nu

Mobile Apps (coaching)

Mobile Apps bepalen je leven. Niet alleen als gebruiker, maar ook als ontwikkelaar. Je staat op met Android en je gaat slapen met iOS. Hoe kleiner het schermpje, hoe groter de uitdaging. En die passie wil je overdragen aan onze laatstejaars.

In hun specialisatietraject begeleid je studenten bij het zelfstandig specialiseren binnen hun eigen interessegebied en technologie naar keuze. Je geeft ze workshops, brengt ze in contact met relevante bedrijven en je stuurt ze in de juiste richting.

Solliciteer nu

Netwerken en systemen

Praktijklector System Services (10%)

In de lessen System Services komt software deployment in al zijn facetten aan bod: het geautomatiseerd uitrollen, beheren en up-to-date houden van besturingssystemen en software.

Mobile Device Management behoort ook tot de mogelijkheden door het koppelen met Windows Intune, om zo iOS en Android toestellen te beheren.

Je leert je studenten hoe een pc-park efficiënt kan beheerd worden en hoe het toenemend aantal mobiele toestellen kan opgevolgd worden.

Solliciteer nu

Bovenstaande vacatures zijn van toepassing voor volgende opleidingen:

Deze en alle andere vacatures van de Erasmushogeschool, vind je ook terug op onze jobsite.