Opleidingsoverschrijdende keuzevakken

Bij EhB kan je kiezen uit heel wat opleidingsspecifieke keuzevakken. Daarnaast organiseren we ook drie opleidingsoverschrijdende keuzevakken: Entrepreneurship,  Samenleven in diversiteit: (levensbeschouwelijke, filosofische en ethische perspectieven), Navigating the World of AI en Futures Studies. Bekijk zeker de afzonderlijke pagina's waar je de omschrijving van deze vakken kan vinden en hoe je je kan inschrijven.

Entrepreneurship

Je wil jezelf verdiepen in de basis voor een goede onderneming? Je droomt ervan ooit een zelfstandige onderneming op te starten? Volg dan het vak ‘Entrepreneurship’ en zorg dat je helemaal mee bent met de do’s en don’ts!

Samenleven in diversiteit: levensbeschouwelijke, filosofische en ethische perspectieven

Ben je ook bezorgd hoe dat nu verder moet in onze superdiverse maatschappij? Hoe we in dialoog kunnen gaan ongeacht elkanders referentiekader? En over de zin en onzin van interculturele dialoog?

Navigating the World of AI

Futures Studies

Dankzij de module ‘Entrepreneurship’ is ons bedrijf een feit geworden. 'Entrepreneurship' is een opleiding waar je - in tegenstelling tot vele andere entrepreneurship opleidingen - niet leert om te boekhouden, maar hoe je een echte ondernemer wordt. Geen droog lesmateriaal, maar een training gericht op ondernemersattitudes, met praktijkvoorbeelden op maat van de student waar je direct mee aan de slag gaat. Entrepreneurship is je eigen ambitie nastreven en een strategie uitbouwen om die ambitie te realiseren, of kortweg; realiseren waar je altijd al van droomde.

Myles De Baerdemaeker
bedrijfsleider FOSE