Onze studentenresto's

Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat een student per jaar gemiddeld 1kg bijkomt? Wij proberen het gezonder aan te pakken in onze studentenrestaurants. De maaltijden in onze restaurants worden bereid door ISS, een wereldspeler op het vlak van catering. Dat betekent dat je eten wordt bereid door ervaren koks die enkel gebruik maken van verse en voedzame ingrediënten.

Resto campus Kaai: een unieke studieplek

Op campus Kaai opende in oktober 2017 een nieuwe, unieke studieplek, waar je ook terechtkan voor een lekkere hap.

8u-14u: keuken open

Nijverheidskaai 170

Studentenresto campus Bloemenhof

Resto campus Bloemenhof: eten met Brussel aan je voeten

Op de vierde verdieping van campus Bloemenhof vind je het studentenresto met een panoramisch zicht op Brussel. Het stadhuis, het justitiepaleis, de basiliek: je ziet ze in een oogopslag, net achter je broodje.

8u-16u: keuken open

Zespenningenstraat 70

Resto The Link: gezellig lunchen op campus Jette

Op campus Jette vind je op het gelijkvloers The Link. Een gezellig studentenresto met op het menu verschillende pasta's, salades, broodjes en verse soep. Wist je trouwens dat hier jaarlijks een bekend bierproeffestival plaatsheeft van Vilvordia, de studentenkring van Landschaps- & Tuinarchitectuur?

8u-16u: keuken open

Laarbeeklaan 121

Studentenresto The Link
RITCS CAFE

RITCS café: jouw hotspot in Brussel

Hoeven we je het RITCS café nog voor te stellen? Tijdens de dag zit je plek voor een  drankje, een hapje, een gezellige babbel of om aan een opdracht te werken.

8u30-16u: keuken open

Vanaf 17u veranderen we deze ruimte in een cultuurcafé, met onder meer comedy-avonden, live optredens, debatten, quizzen en nog veel meer.

Volg het RITCS Café op Facebook.

A. Dansaertstraat 70

Resto Koninklijk Conservatorium Brussel: lunchen aan de Zavel

Op de Kleine Zavel vind je het studentenrestaurant van het Koninklijk Conservatorium Brussel. Frisse, gezellige aankleding en lekkere maaltijden: je vindt er alles voor een toffe lunch.

8u-15u: keuken open

Kleine Zavel 5

Studentenresto Koninklijk Conservatorium Brussel

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbod in bovenstaande restaurants?

Like onze facebookpagina, hier publiceren we wekelijks de nieuwe menu's van de vijf verschillende studentenrestaurants en lanceren we onze verschillende acties/promo's.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur gerust een mailtje!