Greenscreen

Jouw visuele verbeelding kan eindelijk tot leven komen met ons gigantische Greenscreen!
Met deze magische muur krijg je de vrijheid om je fantasie de vrije loop te laten en verhalen te vertellen op een unieke en meeslepende manier.

Of je nu een aspirant-filmmaker bent die droomt van epische scènes in verre landen, een presentator die een professionele achtergrond nodig heeft voor je online content, of gewoon iemand die graag speelt met visuele effecten, onze Greenscreen opent een wereld van mogelijkheden. Met een gebruiksvriendelijke, professionele licht-setup en deskundige begeleiding kun je moeiteloos in elke omgeving duiken die je maar kunt bedenken. Transformeer jezelf naar Mars, balanceer op de top van een wolkenkrabber of reis naar de andere kant van de wereld.

Bovendien hebben we ook een kast vol diverse camera’s en lenzen waardoor je alles hebt wat nodig is om aan de slag te gaan. Ook voor de post-productie hebben we voldoende, krachtige computers ter beschikking met professionele editing-software zoals Da Vinci Resolve en Adobe Premiere Pro.

Of je nu alleen wilt experimenteren of samenwerken aan een groots project, ons medialab biedt de ideale omgeving om je creatieve visie tot leven te brengen.

VRbril voor greenscreen

Voorbeeldfilmpje