Workshops

EhB biedt een dertigtal workshops aan die het lessenpakket van de derde graad secundair onderwijs waardevol kunnen aanvullen. U zult snel merken dat we voor heel wat vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben.

Waarom we dit doen? In de eerste plaats, omdat we jongeren uit de derde graad willen laten kennismaken met hogeschoolopleidingen. De workshops geven een eerste inkijk in het leven van een student en zorgen ervoor dat de jongeren later een juiste studiekeuze kunnen maken.

Tegelijk verrijken de workshops het curriculum van het vijfde en zesde jaar en sluiten ze vaak perfect aan bij het lesprogramma, of ze maken net een verrassende zijsprong.

U vindt ook initiatieven die zich richten tot leerkrachten onder de vorm van een korte en intensieve bijscholing.

Klik op de titel van de workshop voor meer informatie.

Workshops voor leerlingen

Management, Media & Maatschappij