Studiekeuze

Studeren in Brussel, dat is kiezen voor een boeiende stad waar je ogen en oren te kort zal komen. Op deze pagina geven we je meer informatie over de opleidingen van de Erasmushogeschool Brussel. We bieden professionele bachelors, academische bachelors en masters aan en tal van andere manieren om daarna nog verder te studeren.

22 bachelors, masters en tientallen andere opleidingen

bachelor Lager Onderwijs

Maak kennis met onze masters en bachelors. Wil je gedetailleerde informatie per vak, kijk dan eens in de ECTS-fiches.

Wil je verder studeren? Blader dan eens door het overzicht van EhB+, ons centrum voor Permanente Vorming, daar lees je alles over onze postgraduaten en bij- en nascholingen.Wil je werk en studie combineren, lees dan onze informatie over werken en studeren.

Wil je al eens zien wat er allemaal gebeurt aan de Erasmushogeschool Brussel? Klik dan even naar onze EhBrief, daarin worden dagelijks de nieuwsberichten en de evenementen opgenomen en volg ons op Facebook  (externe link)en Twitter (externe link).

Infodagen

De beste manier om je toekomstige leeromgeving te leren kennen, zijn de infodagen. Je kunt er terecht met al je praktische vragen over onschrijving, studiekosten, begeleidingsdiensten, ontspanningsmogelijkheden, huisvesting, enzovoort.

Startbrochure

Voor de start van het academiejaar 2016- 2017 hebben we een startbrochure samengesteld. Je krijgt die bij je inschrijving.

Brochures

Onze brochures, die je kunt downloaden of laten thuisbezorgen, geven uitgebreide informatie over de opleidingen.

Begeleiding

De EhB staat klaar om je te helpen tijdens je studie. Met vragen over studiekeuze of studietraject kun je terecht bij de trajectbegeleiders. Voor hulp bij studievaardigheden of persoonlijke problemen kun je bij de studentenbegeleiders terecht. Ingeval van geschillen in verband met je rechtspositie, kun je langsgaan bij de ombudspersoon.

Brussel studentenstad

Natuurlijk is Brussel de beste studentenstad! Het is om te beginnen de grootste van België, met meer dan 70.000 studenten. En ook wat levendigheid betreft, komen de andere Vlaamse steden nog niet tot haar enkels. Overtuig jezelf: lees hier wat enkele van onze studenten vertellen over studeren in de hoofdstad van Europa.

Nederlandse studenten

Kom je uit Nederland en zoek je een leuke studie in de hoofdstad van België en Europa? Hier vind je alvast meer informatie over de specifieke diplomavereisten

Inschrijven

Als je je keuze gemaakt hebt, lees dan onze informatie over de toelatingsvoorwaarden en de inschrijving