Centen voor studenten

Voor elke EhB student die in financiële moeilijkheden zit.

Studeren kost veel geld, maar niet iedereen beschikt over dezelfde middelen. Daarom zijn er een aantal voorzieningen om hogere studies voor minder kapitaalkrachtige studenten mogelijk te maken.

De overheid voorziet studietoelagen, maar als dat niet volstaat, of je komt niet in aanmerking en je kan toch je studies niet betalen, kan je je tot Stuvo EhB wenden. Stuvo EhB kan verminderd inschrijvingsgeld, een sociale toelage of een studielening toekennen.

Informatie over studentenarbeid

Hoe ziet een studentenarbeidscontract er uit? Wat met de proefperiode? Wat is het minimumloon? Een antwoord op deze en vele andere vragen kan je allemaal terugvinden in de Stuvotekst over studentenarbeid.

Centje bijverdienen?

We helpen je ook om een studentenjob te vinden. Neem alvast eens een kijkje op de databank met studentenjobs.

Angelique Roels

Antoine Dansaertstraat 123, 1000 Brussel (zie Google maps)