U bent hier

Onderwijs & Pedagogie

Welke opleidingen?

Het departement Onderwijs & Pedagogie van Erasmushogeschool Brussel leidt jonge autonome professionals op die hetzij als leraar kleuter, lager, secundair onderwijs, hetzij als pedagogisch coach aan de slag gaan binnen Brussel en de rand. We staan garant voor kwaliteitsvol onderwijs, onderzoek en dienstverlening in Brussel, de Europese hoofdstad waar diverse talen, culturen en nationaliteiten samen een boeiende mix vormen. Deze context vormt voor de opleidingen een continue inspiratiebron en brengt heel wat kansen en opportuniteiten met zich mee.

In 't kort

Deze opleidingen bevinden zich op campus Jette en liggen op 25’ busminuten de Grote Markt. De campus ligt in een van de mooiste groene zones die Brussel rijk is, handig be­reikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Dankzij de aanwezigheid van zowel hogeschool- als universiteitsstudenten is het een levendige cam­pus met een  studentendorp en een eigen campusleven.

Voor de ler­aren-in-spe is de ligging interessant door de aanwezigheid van een nieuwe basisschool, de sportfacilitei­ten zowel op de campus zelf als bij Basic Fit, het sportcentrum op de cam­pus. Voor dit sportcentrum werden trouwens voordelige studententarieven opgesteld.

De campus heeft voldoende parkeergelegenheid. In het vernieuwde studentenrestaurant van de VUB kan het personeel van EhB tegen gunstige prijzen eten.

Infodagen

Heb je nog wat vragen? Kom je graag eens kijken hoe het er aan toegaat op onze school? Ben je benieuwd naar de docenten? Kom dan langs op onze volgende twee infodagen:
- 24 juni
- september

Meer info vind je hier

Navorming

Bezoek ook eens leraarxl.be, de webpagina waar je het navormingsaanbod vindt van de Erasmushogeschool Brussel en van de Vrije Universiteit Brussel.

Adres

Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Contact: 02 472 52 00 - studentensecretariaat.edu@ehb.be

  • Studentensecretariaat: ma 8u-12u | 13u-15u    di 8u-11u | 13u-17u    wo 11u-15u    do 8u–11u | 13u-17u    vrij 10u-12u | 13u-16u
  • Studielandschap en Bibliotheek: klik hier voor de openingsuren