U bent hier

Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur

Welke opleidingen?

Het departement Gezondheidszorg & Landschapsarchtectuur (GL) verzorgt de bacheloropleidingen

Het departement is  in haar geheel gelegen in Jette. Samen met het UZBrussel en de medische opleidingen van de Vrije Universtiteit Brussel vormt dit departement de Brussels Health Campus.

In 't kort

De campus ligt op 15’ busminuten van de Grote Markt en ligt in een van de mooiste groene zones die Brussel rijk is, handig be­reikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Dankzij de aanwezigheid van zowel hogeschool- als universiteitsstudenten is het een levendige cam­pus met een studentendorp en een eigen campusleven.  De studenten van de zorgopleidingen hebben intensieve contacten met het ziekenhuis, de ‘groene’ opleidingen hebben baat bij de ligging in de tuin van Brussel. Voor de studenten is de ligging extra interessant door de aanwezigheid van de sportfacilitei­ten zowel op de campus zelf als bij Basic Fit, het sportcentrum op de cam­pus. Voor dit sportcentrum werden trouwens voordelige studententarieven opgesteld. In de LINK, de studentensnackbar van de EhB of in het vernieuwde studentenrestaurant van de VUB kunnen studenten terecht voor een maaltijd.

De campus heeft voldoende parkeergelegenheid. De site  wordt gedeeld met het departement Onderwijs & Pedagogie van de EhB.

Adres

Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Contact 02 472 52 00 – gl@ehb.be (link stuurt een e-mail)

  • Studentensecretariaat: ma, di, wo 7u45–17u00; do 7u45-18u; vrij 7u45-16u
  • Inschrijven: ma, di, wo, do van 9u tot 16u - vrij van 9u tot 15u 
    OPGELET: GESLOTEN OP 6/07/2017 VANAF 12 UUR
  • Studielandschap en Bibliotheek: klik hier voor de openingsuren

 

gl@ehb.be (link stuurt een e-mail)