Werking

Onze werking in 't kort

De hogeschool telt vier departementen en twee Schools of Arts met samen een  5000-tal studenten. De algemeen directeur is Luc Van de Velde. De voorzitter van de raad van bestuur is Bart De Schutter. De hogeschool is partner in de Universitaire Associatie Brussel (15.500 studenten, 3500 personeelsle­den, 55 bachelors, 107 masters en 11 postgraduaten)

De Erasmushogeschool Brussel (EhB) wordt bestuurd door de Raad van Toezicht, het College van Bestuur, de algemeen directeur, de departementsraden en de directeurs, met inspraak van de Studentenraad. Op deze pagina vind je een overzicht van de beleidsorganen van de Erasmushogeschool Brussel.

De Centrale Diensten verzekeren de permanente werking van de verschillende bestuursorganen en staan in voor de uitvoering van het Strategisch Beleidsplan van de EhB. Bovendien verzorgen de diensten de doorstroming van alle informatie i.v.m. het besluitvormingsproces en beschikt ze over een volledig archief van alle relevante bestuursbeslissingen.

Het betreft de diensten:

• Algemene directie
  • Communicatie
  • Facility
  • Financiën
  • Informatica
  • Kwaliteitszorg & informatiebeheer
  • Onderwijs & Internationalisering
  • Personeel
  • Stuvo - studentenvoorzieningen

Een overzicht van de medewerkers op de Centrale Diensten vind je hier.

De huisstijl en het gebruik van logo's kan hier geraadpleegd worden.