U bent hier

Multec@Work: Happiness Brussels

Written by leonie.geldhof On the

Dit schooljaar begonnen we onze zoektocht bij Happiness Brussels te Vilvoorde. De chief innovation officer, Kris Hoet, legde ons uit wat Happiness Brussels juist doet. Kris studeerde communicatiemanagement en werkte tijdens zijn carrière steeds vaker aan IT-projecten.

Happiness Brussels is een groep van bedrijven. Eén van de bekendere onderdelen hiervan is het Creative Connectivity Agency. Ze leggen de focus op de momenten wanneer een bedrijf en een consument met elkaar connecteren. Ze zorgen ervoor dat ze deze momenten op de meest innovatieve manieren mogelijk kunnen bereiken. BLISS is hun Innovative Production Studio en zorgt dat alle ideeën effectief gecreëerd worden. Hun activiteiten zijn verspreid over meerdere locaties, waarvan één in België die zich vooral toelegt op de content (zoals foto’s, video’s, etc.) en één in Vietnam die zich focust op interactieve designs (zoals web en mobile development, front-end en back-end development).

Profielen

Binnen Happiness Brussels zijn er heel veel uiteenlopende profielen waaronder project managers, producers, designers, developers, etc. Eigenschappen die ze zoeken, zijn nieuwsgierigheid, weten waarover je praat en zelfstandig onderzoek kunnen verrichten. Het belangrijkste is dat je houdt van wat je doet!

Team

Happiness Brussels organiseert tal van activiteiten om je goed in je vel te doen voelen, zoals barbecues, jaarlijkse uitstappen, inspiratie sessies, etc. Op die manier zorgen ze ervoor dat de sfeer tussen jou en je collega’s goed zit. 

Departement: