U bent hier

Jij kunt het verschil maken voor de toekomst

Welkom, de wereld wacht op jou! 

De wereld verandert. Snel. Alsmaar sneller. Het is tijd om de dingen anders te gaan bekijken. Om oplossingen te zoeken voor nieuwe uitdagingen. We hebben nood aan denkers en doeners die bedrijven en organisaties een nieuwe richting in durven duwen. Die verandering aansturen. Iets voor jou? Samen kunnen we de uitdagingen van morgen aangaan, elk vanuit onze eigen competenties en expertise. 

In de opleiding Idea & Innovation Management bekijken we innovatie liefst zo breed en dynamisch mogelijk. We willen je schitterende tools aanreiken om te leren vernieuwen, ondernemen, creëren en communiceren. Ben je al nieuwsgierig? Goed. Want er is veel werk aan de winkel.

Jij wordt een pionier in een gloednieuwe opleiding 

Idea & Innovation Management is een unieke opleiding: de allereerste in Vlaanderen die zich richt op vernieuwend ondernemen. De vorm van onderwijzen is zeer participatief. Idea & Innovation Management draait om coachend, doe-gericht onderwijs. Je krijgt continu feedback, doet aan co-learning en doet veel praktijkervaring op. Met je neus in de praktijk, elke dag opnieuw.

  • Je werkt intens samen met en krijgt les van enthousiaste innovatieprofessionals
  • Je leert het vak via projecten uit het échte bedrijfsleven
  • Je participeert aan projectweken en business-cases
  • Je krijgt gastcolleges van topsprekers
  • Je doet maximaal stage-ervaring op dankzij twee stages
  • Je kiest zelf je afstudeerproject
  • Je ontdekt ook buiten de schoolmuren & -uren innovatie-expertise, ideeën en opportuniteiten voor vernieuwing

Bier brouwen uit oud brood? Toch wel!

Leren we onze studenten écht out of the box denken? Dat doen we zeker.
De bootcamp voor de 2de jaars Idea & Innovation Management organiseerden we samen met de studenten Productontwikkeling van de Universiteit Antwerpen. Vlajo nam de organisatie in handen. 120 studenten brainstormden in multidisciplinaire teams over het thema broodverspilling, tijdens een 24u durend innovatiekamp. (video: rtv.be, september 2015)