U bent hier

De Brusselse arbeidsmarkt is in beweging. Dit geldt voor de hotelsector, en is al zeker van toepassing wat de office omgeving betreft. Van de problematiek rond knelpuntberoepen over de evoluerende functie-invulling van administratief medewerker naar co-manager: de arbeidsmarkt rond hotel en office stelt iedere belanghebbende voor uitdagingen.

Om deze challenges het hoofd te bieden bundelen de opleidingen Hotelmanagement en Office Management van de Ersamushogeschool Brussel de onderzoekskrachten binnen het kenniscentrum.

Brussels @ Work wil bijdragen aan het oplossen van arbeidsgerelateerde vraagstukken in het domein van Hotel- en Office Management. Eigen aan dit - praktijkgericht - wetenschappelijk onderzoek is de praktische toetsing van onderzoeksresultaten door het werkveld. Het kenniscentrum heeft daarom als doel het ontwikkelen van praktisch inzetbare tools die stakeholders in deze vraagstukken kunnen helpen. Rond deze praktisch inzetbare expertise wordt een aangepaste dienstverlening voor het werkveld uitgewerkt.