Stuvocheque

De Stuvocheque heeft een waarde van €10. Je kan 'm gebruiken in een Brussels cultuurhuis op vertoon van je studentenkaart. Hoeveel kost het? Niets! Want we vinden het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe vraag je een cheque aan?

• Stap 1: Vraag je cheque aan. (vanaf 24/09/2018)
  • Stap 2: Je ontvangt je cheque via de post of kan deze afhalen aan het onthaal van je campus.
  • Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 30/06/2019 naar één van de onderstaande partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.
  • Stap 4: Geniet van je korting, maak een leuke foto, stuur hem naar stuvo@ehb.be en maak kans op fantastische prijzen!

Let op: er wordt maar een beperkt aantal Stuvocheques voorzien, wees er dus op tijd bij, want op is op.

Of kom hem afhalen tijdens Stuvo on Tour op jouw campus
- Campus Jette: 24, 25 en 26 september | inkomhal

- Koninklijk Conservatorium Brussel: 28 september | Kleine Zavel