Stuvocheque

Wil je weten wat er te zien is in het MIMA? Komt je favoriete groep naar de AB? Of ben jij een vaste bezoeker van het amateurtheater bij jouw thuis om de hoek? Stuvo EhB geeft jou financieel een duwtje in de rug. Laad hieronder je cultuurticket of betaalbewijs op en wij betalen tot 15 euro terug.

Komt mijn ticket in aanmerking voor een terugbetaling?

De sfeer gaan opsnuiven in het Magritte museum, de Stadsschouwburg in Antwerpen of in zaal Onder den toren? Dat maakt voor ons niet uit, zolang het ticket maar is aangekocht in België vinden wij dat prima.

Maar, je ticket moet wel degelijk een cultuurticket zijn. Twijfel je of jouw ticket wel onder de noemer 'cultuur' valt? Laad het hieronder op, en kom het zo te weten.

• Je kan per student, eenmalig per academiejaar, een terugbetaling aanvragen voor een maximumbedrag van 15euro.
  • Indien het bedrag van het gekochte ticket lager is, dan zal de terugbetaling gelijk zijn aan de prijs van het gekochte ticket.
  • Het ticket moet aangekocht zijn door jou (EhB-student) tussen 23/09/2019 en 30/06/2020. Het ticket moet geüpload zijn voor 01/07/2020.
  • De terugbetaling is uitsluitend geldig voor studenten die zijn ingeschreven aan de Erasmushogeschool Brussel, tijdens het academiejaar 2019-2020.

Upload je cultuurticket hier

Upload requirements