Informatie voor leerkrachten: workshops

De Erasmushogeschool Brussel biedt een twintigtal workshops aan die het lessenpakket van de derde graad secundair onderwijs waardevol kunnen aanvullen. Je zal snel merken dat we voor heel wat vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben.

Waarom we dit doen? In de eerste plaats, omdat we jongeren uit de derde graad willen laten kennismaken met hogeschoolopleidingen. De workshops geven een eerste inkijk in het leven van een student en zorgen ervoor dat de jongeren later een juiste studiekeuze kunnen maken.

Tegelijk verrijken de workshops het curriculum van het vijfde en zesde jaar en sluiten ze vaak perfect aan bij het lesprogramma, of ze maken net een verrassende zijsprong.

Klik op de titel van de workshop voor meer informatie.

Workshops voor leerlingen

Design & Technologie

Gezondheidszorg

Onderwijs & Pedagogie

Koninklijk Conservatorium Brussel

RITCS

Wtnschp.be I multidisciplinaire projecten

Wil je jezelf bijscholen?

Het departement Onderwijs & Pedagogie van onze hogeschool organiseert jaarlijks heel wat bijscholingen. Zo kan je je specialiseren in een bepaald thema of kennismaken met een onderwijsaspect naar jouw keuze. Klik hier voor een overzicht.

Wil je folders van onze opleidingen bestellen?

Wil je jouw leerlingen informeren over de opleidingen van onze hogeschool, maar heb je niet het meest recente materiaal? Dan kun je dit bestelformulier gebruiken om onze brochures aan te vragen. Je kunt meteen alle brochures opvragen, of kiezen per type of per opleiding.