Studentenleven

Stuvo EhB ondersteunt een aantal studentenorganisaties, waarvan ook jij deel kan uitmaken. Nieuwe organisaties kunnen zich laten erkennen via www.ehb.be/stuvo en steun ontvangen bij activiteiten.

XL AIR

XL AIR is de studentenradio van Brussel en zendt uit vanuit het RITCS. XL AIR is op zoek naar presentatoren, redactiemedewerkers, tips en suggesties voor programmabijdragen. Als je interesse hebt, stuur een mailtje naar info@xlair.be. Luisteren doe je via www.xlair.be.

ESN Brussels - Erasmus Student Network

Erasmus Student Network is de internationale studentenvereniging. Een groep Belgische studenten neemt de internationale studenten op sleeptouw in Brussel: a heart for students in the heart of Europe. Alle studenten kunnen deelnemen aan een uitgebreid programma vol met uitstappen, culturele activiteiten en onvergetelijke feestjes! Op stap in 10 talen? Grenzen verleggen? Check Facebook: Esn Vub Ehb Brussels!

Studentenkringen

Kameraadschap en feest... Je kan lid worden, maar de meeste activiteiten staan open voor iedereen. Sommige clubs zijn verbonden met een opleiding:

• BSK, de overkoepeling
  • Commin@, communicatie - SAW
  • Manu Juvanta, gezondheidszorg
  • Normalia, lerarenopleiding
  • Enigma, design & technologie
  • Vilvordia, landschaps- en tuinarchitectuur
Studentenraad

De studentenraad van de Erasmushogeschool Brussel verdedigt de belangen van de studenten in het bestuur van de Erasmushogeschool Brussel. Elk jaar zoekt de studentenraad opnieuw enthousiaste medewerkers. Misschien wel iets voor jou? Interesse? Mail naar annemie.de.rouck@ehb.be.