Studentenhuis Brussel centrum

Ook in Brussel centrum beschikt Stuvo EhB over een studentenhome met 34 kamers opgedeeld in appartementen. De studentenhome ligt op wandelafstand van zowel campus RITCS als campus Bloemenhof en is gelegen in de bruisende Dansaertstraat.

De kamers zijn bemeubeld met: bureau en stoel, bed, een ingebouwde kast, boekenrek, prikbord. Er is toegang tot internet op de kamers. Op elke verdieping is er een gezamelijke keukenblok, een (microgolf)oven, tafels en stoelen. In elk appartement is er een badkamer met een douche, toilet en wasbak. In het gebouw is er fietsenstalling.
De prijzen van de kamers zijn afhankelijk van de grootte en liggen tussen 330 en 405 EUR huur per maand, alle kosten inclusief. Voor meer informatie kan je contact opnemen via huisvesting@ehb.be.

Het huishoudelijk reglement kan je hier raadplegen.

Interesse? Vul ons inschrijvingsformulier onderaan deze pagina in om een optie te nemen op een kamer.

Reserveer je kamer:

Onderwijsinstelling
Word of ben je student aan EhB? Welke opleiding volg je?
Waar wil je graag op kot?

Heb je nog vragen over het huren van een kot?

Geen nood, stuur gerust een mailtje naar huisvesting@ehb.be of bel naar 02/476 16 17.

Onze collega, Karolien helpt je met plezier verder!