Afgestudeerd! Wat nu?

Als je meteen na je studie wilt gaan werken, is het simpel: klik dan verder naar het Career Center, onze vernieuwde vacaturedatabankwaarin je bovendien ook tips en trick en een agenda van interessante jobevents in terugvindt! Maar ook dan komen er allemaal zaken op je af waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Lees dan zeker 'Afgestudeerd! Wat nu?' (pdf, 1,7 MB), die we hier in pdf-vorm aanbieden. We geven je allerlei nuttige informatie die je moet weten als je afstudeert aan de Erasmushogeschool Brussel.

Met je diploma hoger onderwijs op zak sta je namelijk voor een nieuwe fase in je leven. Ga je nog verder studeren, heb je al werk gevonden of ga je pas binnenkort op zoek naar een job?  Dan zit je ongetwijfeld nog met een aantal vragen en met deze tekst helpen we je op weg.

Voor de sociaaljuridische kant verwijzen we je door naar de website http://www.centenvoorstudenten.be, waar Vlhora (de Vlaamse hogeschoolraad) onder dezelfde titel een basistekst rond verder studeren en afstuderen aanbiedt. Deze pagina's worden regelmatig herbekeken. Voor meer recente informatie kan je terecht bij de vermelde instanties.

'Afgestudeerd! Wat nu?'

Hieronder de thema's die je in de handleiding 'Afgestudeerd! Wat nu?' terugvindt:

1. Centen voor studenten

2. Alumniwerking aan de EhB

1. In contact blijven via de alumnipagina's op alumni.ehb.be
    2. Sociale media
    3. Verder studeren
      • Korte opleidingen
      • Een bijkomend EhB- of VUB-diploma
      • Werken en studeren aan de EhB
      • Verder studeren of op stage in het buitenland
    4. Vacatures