continuing education
Bij- en nascholing

Workshop Gezond en wel in je vel 20-21

Doelstellingen

Voeding is hot. Maar veel mensen zijn een beetje het noorden kwijt. Wat mogen we nog eten? Wat zijn kcal, wat zijn vetten (verzadigde of onverzadigde), wat zijn koolhydraten, suikers,…
Wat is de basis van een gezonde voeding? Hoe zit de nieuwe voedingsdriehoek in elkaar?
Samen met uw leerlingen gaan we op zoek naar wat gezonde voeding is.  We leren uw leerlingen hoe ze zelfstandig etiketten kunnen lezen zodat ze zelf  kunnen bepalen welk alternatief het gezondste is.

Programma

De workshops gaan door op donderdag 29 oktober 2020, woensdag 20 januari 2021, vrijdag 12 februari 2021, woensdag 31 maart 2021, vrijdag 2 april 2021, maandag 17 mei 2021 – telkens van 10u tot 12u of 13u tot 15u.  Een workshop duurt 2 uren.

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro per klasgroep.

Vereiste voorkennis

5de of 6de middelbaar uit wetenschappelijke opleiding, zoals Humane Wetenschappen, Gezondheids- en Welzijnswetenschappen, en andere.

Inschrijven kan je hier.  Na inschrijving ontvang je een factuur.

Nog vragen?

Stuur ons gerust een mailtje: info.vdk@ehb.be