food
Bij- en nascholing

Workshop Gezond en wel in je vel

Wat komt er aan bod

Voeding is hot. Maar veel mensen zijn een beetje het noorden kwijt. Wat mogen we nog eten? Wat zijn kcal, wat zijn vetten (verzadigde of onverzadigde), wat zijn koolhydraten, suikers,…
Wat is de basis van een gezonde voeding? Hoe zit de nieuwe voedingsdriehoek in elkaar?
Samen met uw leerlingen gaan we op zoek naar wat gezonde voeding is.  We leren uw leerlingen hoe ze zelfstandig etiketten kunnen lezen zodat ze zelf  kunnen bepalen welk alternatief het gezondste is.

Naast de inleiding rond gezonde voeding wordt er ook gewerkt aan de autonomie, het zelfstandig kunnen (h)erkennen van een (on)gezond voedingsmiddel door het onder de loep nemen van het voedingsetiket.

Programma

De workshops gaan door op: Donderdag 25 november 2021 – woensdag 19 januari 2022 – vrijdag 11 februari 2022 – woensdag 30 maart 2022 – vrijdag 1 april 2022 – maandag 16 mei 2022.

Telkens van 10u tot 12u of 13u tot 15u

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Het inschrijvingsgeld bedraagt 75 euro per klasgroep.

Vereiste voorkennis

5de of 6de middelbaar uit wetenschappelijke opleiding, zoals Humane Wetenschappen, Gezondheids- en Welzijnswetenschappen, en andere.

Klaar om je in te schrijven voor Workshop Gezond en wel in je vel? Top!

• Stap 1: Start met je inschrijving aan EhB. Je kiest je opleiding en je laat je contactgegevens achter.
  • Stap 2: Rond je inschrijving af. In juni ontvang je van ons een mail om je inschrijving definitief af te ronden, dit kan volledig digitaal.

Nog vragen?

Stuur ons gerust een mailtje: info.vdk@ehb.be