verbindende communicatie
Bij- en nascholing

Verbindende communicatie mei/juni 2022

Tijdens deze introductie oefenen we effectief met de bouwstenen van de geweldloze communicatiemethode van Marshall Rosenberg en gaan we met voorbeelden uit de eigen praktijk aan de slag, op een ervaringsgerichte manier.  

Er is ruimte voor vragen als:

  • Hoe kan ik communiceren vanuit het hart?
  • Hoe kan ik mezelf en anderen beter begrijpen?
  • Hoe kan ik assertief zijn zonder aanvallend of verwijtend te worden of mezelf terug te trekken? 
  • Hoe kan ik nee zeggen en toch in verbinding blijven met anderen?
  • Hoe kan ik feedback geven die bijdraagt aan groei? 
  • Hoe kan ik moeilijke gesprekken hanteren en constructief omgaan met negatieve emoties? 

Trainer

Lucie De Meyst, lector Erasmushogeschool Brussel, is master in de politieke en sociale wetenschappen en sinds oktober 2006 werkzaam als lector sociaal werk aan de Erasmushogeschool Brussel. Ze doceert er communicatietraining, persoonlijke ontwikkeling, begeleiden van groepen, vormingsmethoden, agogiek en sociale ongelijkheid. Ze behaalde in 2016 het Getuigschrift van Creatief Agogisch Coach en specialiseerde zich in geweldloze communicatie en lichaamstaal. Groepen coachen op een creatieve en ervaringsgerichte manier is haar passie.

Attest

Na het beëindigen van deze opleiding ontvang je een attest.

Programma

Deze opleiding gaat door op data nog te bepalen mei/juni 2022.

 

Locatie

Campus Bloemenhof

Zespenningenstraat 70
1000 Brussel

lokaal 1.05

Kosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt 275 euro voor een tweedaagse opleiding (broodjeslunch en dranken inbegrepen). De opleidingen van EHB+ komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Zo betaalt u maar een deel van het inschrijvingsgeld. Tot 40% subsidie met KMO portefeuille.

Hebben meerdere collega’s interesse voor deze opleiding? Breng dan deze opleiding naar uw afdeling of onderneming. Bovendien spitst één van onze trainers zich dan toe op uw situatie, uw sector. Vraag dan een in company opleiding aan via     annie.verhaeghe@ehb.be.

Vereiste voorkennis

Professionals die hun omgang en communicatie met mensen willen verbeteren en verdiepen. Bij voorkeur minimum bachelorniveau.

Inschrijven

Inschrijven kan je hier vanaf 26 juni 2021.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar Annie Verhaeghe

Deel dit