Trends inzetten als Post-Corona Medicijn
Bij- en nascholing

Trends inzetten als Post-Corona Medicijn 21-22

Je opleiding in details

De wereld vandaag staat even op zijn kop. Wat we gisteren nog als zekerheden kenden, staat vandaag op losse schroeven. Veel sectoren doen hun best om het hoofd boven water te houden. Hoe kunnen zij weer vaste grond onder de voeten krijgen? Soms zijn er grote wendingen nodig die ondernemingen helpen te overleven. Wat is er allemaal nodig voor een toekomstige strategie?

In deze workshop leer je trends herkennen én inzetten om bedrijven weer ‘futureproof’ te maken. We leren baanbrekende onderzoeken en ‘gamechanger innovaties’ te onderscheiden om ze te implementeren.

De toekomst hoeft dus niet angstaanjagend te zijn. Krijg inzicht in hoe je de post-COVID-19-wereld terug kan opbouwen met trends en innovaties.

Doelgroep
Deze sessie inspireert je tot nieuwe inzichten in materialen, systemen en methoden die we rechtstreeks ontlenen uit de natuur. Biomimicry en biodesign ligt hier aan de basis.

Vereiste voorkennis

Bachelordiploma

Tijdstip

Academiejaar 21-22
(exacte datum wordt nog doorgegeven)

Prijs + attest

25 euro

Na inschrijving ontvang je een factuur.  Meer info over betalingsvoorwaarden vind je hier.

Achteraf krijg je een attest van deelname.

Locatie

Online

Hoe je je inschrijft

Inschrijven kan je hier vanaf 26 juni 2021. 

Ann Desart

Ann Desart

Ann Desart

Lector Trendwatching, Coach Innovatie en stagebegeleiding

Ann Desart is een trendwatcher met een sterke focus op consumentengedrag, duurzame innovaties en creatieve strategie. Ze specialiseerde ze zich in futurologie, en behaalde met grootste onderscheiding het diploma trendanalyse en implementatie.

Met meer dan 20 jaar ervaring als designer & trendspotter in retail & de creatieve sector, kent ze de drijfveren van de consument én de markttrends van binnenuit. Die ervaring zet ze in via haar eigen bedrijf Trendsponge als trend & innovatieconsulent voor ondernemingen. 

Sinds 2018 is Ann gastprofessor Trendwatching aan de Erasmushogeschool Brussel binnen de opleiding Idea & Innovation Management. 

Vastberaden dat je innovaties kan inzetten voor een betere wereld, inspireert Ann graag anderen met een waaier aan consumententrends en vernieuwende cases. 
Met veel ‘goesting’ wil ze professionals en studenten het speelterrein van trends en innovaties leren kennen, en ze tonen hoe makkelijk je ‘futureproof’ concepten kan ontwikkelen.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar Ann Desart

Deel dit