EhB
Bij- en nascholing

Tik Tak als muzisch bewegingsspel in de kleuterklas of kinderopvang 19-20

Je opleiding in details

Het Tik Tak-spel is een muzisch bewegingsspel dat tracht alle zintuigen te prikkelen. Overigens werkt het spel taal-stimulerend en is ideaal voor een multiculturele context waar taalachterstand wordt opgemerkt.

Tik Tak is weer helemaal terug. Eén van de langstlopende onafgebroken televisieprogramma’s komt terug met een nieuwe reeks. Maar ook in de kleuterklas en kinderopvang is Tik Tak al jaren populair. Door de typische niet-talige animatie zorgt Tik Tak voor een magisch belevingsmoment voor ieder kind. Tijdens deze workshop krijg je een beeld over de idee achter Tik Tak en hoe dit past binnen de ontwikkeling van het jonge kind, komen er demonstraties aan bod en wordt er uitgelegd hoe je een Tik Tak moment opbouwt en introduceert in de eigen klas of groep.

Doelgroepen

• Leraren kleuteronderwijs
  • Leraren in spe kleuteronderwijs
  • Lerarenopleiders
  • Pedagogisch adviseurs/begeleiders
  • Pedagogische wetenschappers
  • Kinderopvang

Tijdstip

donderdag 23 april 2020
van 13u00 tot 16u00

Prijs + attest

50 euro per deelnemer. Na inschrijving ontvang je een factuur. Meer info over betalingsvoorwaarden vind je hier

Achteraf krijg je een attest van deelname (enkel bij aanwezigheid).

Campus Kanal
Slotstraat 28