Health Coach
Postgraduaat

Post­grad­u­aat Health Coach 22 – 23

Hoe ziet de opleiding eruit?

Wie preventief beweegt of ‘beweegt op doktersadvies’ heeft vaak nood aan begeleiding bij het opstellen van een aangepast dieet, in combinatie met persoonlijk bewegingsadvies. Dieetkundigen hebben een intensieve opleiding genoten over voedingsadvies, maar hebben vaak geen ervaring in het geven van bewegingsadvies. De opleidingen Voedings- en Dieetkunde en Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie van de Erasmushogeschool Brussel bundelen dan ook enthousiast de krachten, in samenwerking met de Fitness Organisatie (DFO). Met dit postgraduaat behaal je een kwaliteitsvol trainerscertificaat binnen de fitnesssector. Als je de opleiding met succes hebt afgerond, ben je één van de pioniers die zowel voedings- als bewegingsadvies op maat kan geven. Op deze basis kan je je eigen praktijk verder uitbouwen.

Vereiste voorkennis

Diploma voeding en dieetleer: bachelor

Tijdstip

1 oktober 2022 (1 ac.jaar) 2/3 afstandsonderwijs + 100u effectieve stage

Prijs + attest

749,70 euro (41SP) + 292,40 euro handboeken
Na inschrijving ontvang je een factuur.  Meer info over betalingsvoorwaarden vind je hier

Achteraf krijg je een attest 'Postgraduaat Health Coach'

Campus Kanal
Slotstraat 28

Hoe je je inschrijft

Inschrijven kan je hier vanaf 25 juni 2022.

Campus Kanal

• Nieuwe campus
  • Vlakbij Dansaert – centrum Brussel
  • Groot terras