EhB
Bij- en nascholing

ICT in de wiskundeles in het lager onderwijs 18-19

Tijdens deze navorming maakt u kennis met 3 computerprogramma’s die u kan gebruiken tijdens uw lessen wiskunde in de lagere school: Excel, Scratch en Geogebra. Naast de basistoepassingen van Excel kijken we ook naar de mogelijkheden die het programma biedt in verband met het opstellen van puntenlijsten en dynamische werkbladen. Scratch is een programma dat uw leerlingen toe laat om op een speelse manier de eerste stappen te zetten in de wereld van het programmeren. GeoGebra is tot slot een meetkundig programma dat veelzijdig inzetbaar is tijdens uw meetkundelessen.

Tijdens de navorming krijgt u uitleg, demonstraties en kan u zelf ook aan de slag op de computer.

Doelgroepen

• leraren lager onderwijs
  • zorgleerkrachten en zorgcoördinatoren
  • leraren in opleiding

Tijdstip

maandag 8 oktober 2018
van 9u00 tot 12u00

Prijs + attest

50 euro per deelnemer. Na inschrijving ontvang je een factuur. De betaling bevestigt de inschrijving. Meer info over betalingsvoorwaarden vind je hier

Achteraf krijg je een attest van deelname (enkel bij aanwezigheid).

Campus Jette
Laarbeeklaan 121