EhB
Bij- en nascholing

Het creatieve kind experimenteert ... 18-19

Kinderen ‘zijn’, het gaat niet alleen over ‘worden’. Het hier en nu is belangrijk. Wanneer er aandacht is voor het huidige moment waarop de identiteit bestaat, wordt het kind gezien in z’n eigenheid. Een kind dat gezien wordt, groeit …

In deze vorming wordt dieper ingegaan op de kracht van ‘de ruimte als derde pedagoog’ en hoe aan de hand van uiteenlopende materialen, objecten, geluiden en omgevingselementen een ruimte kan worden gecreëerd met prikkels, die kinderen de kans geven hun ‘honderd talen’ te stimuleren, te ontwikkelen en andere leerprocessen op gang te brengen.

Alles begint bij het aanbieden van de juiste prikkel, uitdagend materiaal of een sprekend voorbeeld… Daarna worden kinderen vanzelf vindingrijk en dus creatief.

Attest

Na het beëindigen van deze opleiding ontvang je een attest van deelname.

Deze nascholing gaat door op vrijdag 5 april 2019 van 13u tot 16u.

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Kosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro. Na inschrijving ontvang je een factuur.  De betaling bevestigt de inschrijving.

• Leraren kleuteronderwijs
  • Zorgleraren en zorgcoördinatoren
  • Pedagogisch coaches
  • Professionals in de kinderopvang of vrijetijdssector