gdpr

GDPR - 4 dec 2021

4 december 2021, 10 - 12u30u

Je opleiding in details

Gegevensverwerking en gegevensbescherming, keerzijden van dezelfde medaille, het belang van GDPR.

Niet alleen in de administratieve sector, maar ook in het juridisch werkveld worden zeer veel persoonsgegevens verwerkt. Deze gegevens zijn echter onderworpen aan de wetgeving betreffende de gegevensbescherming, GDPR (AVG).

Gastspreker Goddevriendt - Van Oyenbrugge zal deze regelgeving toelichten uitgaand van de toepassing ervan op de juridisch-administratieve praktijk. Er wordt tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan de valkuilen inzake gegevensverwerking en het risico op sancties. De deelnemers wordt een volledig overzicht gegeven van de do's en don'ts terzake.

De situering van GDPR komt ten volle aan bod. Hij is advocaat te Brussel en heeft het certificaat DPO (Data Protection Officer) behaald. Hij kwam reeds meermaals tussen als gastdocent GDPR, maar heeft daarnaast ook ruime ervaring met de juridische en administratieve sector, niet alleen als advocaat-vennoot, maar ook als praktijklector en universitair wetenschappelijk medewerker. Meester Filip Goddevriendt - Van Oyenbrugge heeft ook diverse juridische publicaties op zijn naam.

Doelgroep: Studenten en afgestudeerden van het graduaat Juridisch-Administratieve Ondersteuning (Rechtspraktijk) - Professionals uit de juridische of de administratieve sector verantwoordelijk voor gegevensverwerking.

Locatie & Tijd

Deze vorming vindt digitaal plaats op 4 december 2021 van 10 - 12u30 via MS Teams.

De deelnameprijs bedraagt 15,00 euro.
Na de inschrijving ontvang je een factuur.

Studenten Juridisch-administratieve Ondersteuning van EhB en haar afgestudeerden graduaat Rechtspraktijk worden vrijgesteld van het inschrijvingsgeld.

Ik schrijf me in voor de sessie van:
De facturatie dient te gebeuren via:

In te vullen indien facturatie aan organisatie

Nog vragen?

Julie Vissers - contactpersoon