EhB
Bij- en nascholing

Entrepreneurship 19-20

In het eerste deel van deze cursus verwerven de studenten basiskennis rond bedrijfsbeheer. Naast het feit dat dit noodzakelijke kennis is voor het opstarten van een eigen zaak is deze cursus ook een startpunt in financiële en commerciële inzichten om intrapreneurship te ondersteunen.

In het tweede deel vormen de studenten zich een beeld van de praktische aspecten van zowel intrapreneurship (ondernemingszin) als entrepreneurship (ondernemerschap). Via een immersieve leerervaring wordt de focus gelegd op het aanleren van kennis, vaardigheden en attitudes bij het opstarten van een business initiatief. Via tools uit de lean startup methodologie doorloopt de student in groep een traject dat leidt van zelfinzicht over business model prototyping tot de pitch van het zelfgekozen business initiatief waarbij rendabiliteit de kritische succesfactor is.

Attest

Bewijs van deelname.

Programma

Deze opleiding gaat door vanaf 25 september 2019. (3 sessies + begeleiding via elektronische leeromgeving)

Campus Kaai

Nijverheidskaai 170
1070 Anderlecht

Kosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt 200 euro.  Cursusmateriaal op elektronische leeromgeving.  Na inschrijving ontvang je een factuur.

Inschrijven doe je hier.