EhB
Bij- en nascholing

Ehealth en Mhealth, uitdagingen ook voor professionals in de perinatale zorg 18-19

De perinatale zorg is in beweging, digitale applicaties en nemen hun intrede in de digitale gezondheidszorg. Maar, wat houdt eHealth en mHealth nu eigenlijk in? Welke ontwikkelingen zijn er en hoe kunnen ze bijdragen aan de perinatale zorg? Hoe kunnen eHealth en mHealth efficiënt en veilig toegepast worden en welke uitdagingen gaan hiermee gepaard?

Attest

Attest van aanwezigheid.

Deze nascholing gaat door op maandag 19 november 2018.

Programma Ehealth en Mhealth.pdf

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Kosten

De inschrijvingsprijs bedraagt €90 voor professionals en €70 voor studenten. Inschrijven kan tot en met 10 november 2018.

Doelgroep

Iedereen betrokken bij de perinatale zorg; artsen, vroedvrouwen, verpleegkundigen, diëtisten, kinesisten, leidinggevenden, opleidingsverantwoordelijken gezondheidszorgopleidingen, studenten en beleidmakers.

Inschrijven doe je hier.  Na inschrijving ontvang je een factuur.