EHBO bij kinderen en baby's
Bij- en nascholing

EHBO bij kinderen en baby's 22-23

Ga je regelmatig babysitten? Ben je leider, animator of monitor in de jeugdbeweging, speelpleinwerking, of elders? Dan is een goede kennis over eerste hulp bij ongevallen erg belangrijk.

De juiste kennis en technieken, kunnen erger voorkomen of misschien zelfs een leven redden.
Na deze workshop weet je perfect wat je moet doen als je tijdens het babysitten EHBO moet toepassen. Je weet wat je moet doen bij verstikking, stuipen, verbranding, verdrinking, vergiftiging,... van een baby en kind.

Attest

Attest van de opleiding wordt voorzien.

Deze navorming gaat door op: datum nog te bepalen.

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro.

Vereiste voorkennis

Deze bijscholing richt zich naar oa. jongeren die regelmatig babysitten, leiders, animatoren of monitoren in de jeugdbeweging, speelpleinwerking of elders. Want specifiek voor hen is een goede kennis over eerste hulp bij ongevallen erg belangrijk.

Inschrijvingen

Inschrijven kan je hier vanaf 25.06.2022.  Kort voor aanvang zal je de factuur ontvangen per email.

Nog vragen?

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Joeri Vermeulen - Docent