EHBO bij kinderen
Bij- en nascholing

EHBO bij kinderen en baby's 21-22

Ga je regelmatig babysitten? Ben je leider, animator of monitor in de jeugdbeweging, speelpleinwerking, of elders? Dan is een goede kennis over eerste hulp bij ongevallen erg belangrijk.

De juiste kennis en technieken, kunnen erger voorkomen of misschien zelfs een leven redden.
Na deze workshop weet je perfect wat je moet doen als je tijdens het babysitten EHBO moet toepassen. Je weet wat je moet doen bij verstikking, stuipen, verbranding, verdrinking, vergiftiging,... van een baby en kind.

Attest

Attest van de opleiding wordt voorzien.

Deze navorming gaat door op: datum nog te bepalen

Campus Jette

Laarbeeklaan 121
1090 Jette

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro.

Vereiste voorkennis

Geen, doelgroep: jongeren van jeugdbewegingen of jongeren die vaak gaan babysitten.

Klaar om je in te schrijven voor EHBO bij kinderen en baby's? Top!

• Stap 1: Start met je inschrijving aan EhB. Je kiest je opleiding en je laat je contactgegevens achter.
  • Stap 2: Rond je inschrijving af. In juni ontvang je van ons een mail om je inschrijving definitief af te ronden, dit kan volledig digitaal.

Nog vragen?