EhB
Bij- en nascholing

Co-teaching: 1 + 1 > 2 ! 19-20

Je opleiding in details

Co-teaching is een concept dat veel ladingen kan dekken, maar het is steeds een krachtig pedagogisch hulpmiddel.  In deze navorming gaan we na wat co-teaching kan betekenen voor jouw school.  Dit doen we door samen een antwoord te zoeken op de volgende vragen: Welke stappen moet je zetten om tot echte co-teaching te komen? Wat zijn essentiële bouwstenen? Wat is de meerwaarde en welke valkuilen zijn er bij de opstart van co-teaching? Hoe kan je co-teaching inzetten om tegemoet te komen aan de diverse onderwijsbehoeften van leerlingen? Hoe zorgt dit pedagogisch concept voor het delen van expertise en draagkracht binnen een team?

Binnen deze praktische vorming gaan we samen op zoek naar antwoorden op al deze vragen.

Doelgroepen

• leraren lager onderwijs
  • zorgleerkrachten en zorgcoördinatoren
  • directieleden
  • leraren in opleiding

Tijdstip

11 februari 2020
van 09u00 tot 12u00

Prijs + attest

50 euro per deelnemer. Na inschrijving ontvang je een factuur. Meer info over betalingsvoorwaarden vind je hier

Achteraf krijg je een attest van deelname (enkel bij aanwezigheid).

Campus Kanal
Slotstraat 28